WieRcikowy WYPRAWOWY KJ/LIBERTY
Re: WYPRAWOWY KJ/LIBERTY
Z racji że oryginalne radio było z epoki magnetovidów wymieniłem je na niesławne RB3, tak wiem chłam, gówno i co tylko najgorsze, ale mnie się podoba, gra elegancko, zwłaszcza.po regeneracji wszystkich głośników, do tego dostało zestaw BT z zestawem głośnomówiącym, także teraz spełnia wszystkie funkcje androidoradiowych kombajnów, a wygląda klasycznie, na tym najbardziej zależało. Oczywiście jest też porządny zestaw do trzymania telefonu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To oczywiście nie wszystkie zmiany jakie przeszedł Kojot, całość trwała prawie 1,5 roku, koszt z robocizną to prawie 40k PLNów. 99% części sprowadzałem z USA od Rockauto, tutaj zamówiłem tylko przełożenia Spisera 4.10 u Raffików, płaciłem i płakałem dosłownie, dwa talerze, dwa wałki ataku i 1/4 budżetu poszła się pierdolić
Część mechaniczną można powiedzieć że mamy za sobą, oczywiście wystąpiły drobne podtknięcia ale na bieżąco były robiome.Teraz przyszła pora na część zwaną SPA, z racji że Kojot, wg VINu to końcówka 2001 roku to nie ma się co czarować że tu i ówdzie Ruda Kurwa się zadomowiła, zwłaszcza że stał prawie 1,5 roku na warsztacie. Dodatkowo wpadłem na pomysł że zostanie rozebrany cały środek i zamiast niesławnego filcu wstawię maty wygłuszające od STP. Auto wjechało na warsztat, czas oczekiwania miałem darmowy ale trwało to 8 miesięcy. O dziwo oprócz sierpów i dołów drzwi nie było tragedii, mając drugiego Kojota jako dawcę, w tym samym kolrze, cieszyłem się że szybko pójdzie no i chuj, fachowiec rozebrał część auta i niestety poważnie się rozchorował, no i Kojot wrócił do mnie. Chłop powoli dochodzi do siebie ale najwcześniej pod koniec roku będzie na tyle zdrowy żeby się wziąć za niego, mam być pierwszy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
A no i dla potomności, potrzeba 28m kw. mat żeby wykleić cały bagażnik, podłogę, bez demontażu deski rozdzielczej. Info potwierdzone u Dondiego bo już przeprowadził taki zabieg. Mnie to dopiero czeka.
Re: WieRcikowy WYPRAWOWY KJ/LIBERTY
Kozak, widać dużo serca wsadzonego w KJocika <3
I jak udało się dokończyć?
Zdradzisz gdzie podpiąłeś chłodnicę oleju ?
Wpięta na powrocie z dużej chłodnicy.